Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

hologram

Ju jeni në vendin e duhur për të hologram.Tani e dini që, çfarëdo që të kërkoni, sigurisht që do ta gjeni Genuine Hologram.ne garantojmë se është këtu në Genuine Hologram.
Me teknologji të përparuar, efekti i ndriçimit të këtij produkti është përmirësuar qartë. Ky produkt ka një efikasitet të lartë të shkëlqyeshëm të burimit të dritës në krahasim me produktet e tjera LED..
Ne synojmë të sigurojmë cilësinë më të lartë hologram.për klientët tanë afatgjatë dhe ne do të bashkëpunojmë në mënyrë aktive me klientët tanë për të ofruar zgjidhje efektive dhe përfitime të kostos.
 • Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine hologram me cilësi të lartë cilësi të lartë hologram sticker customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou vërtetë hologram Teknologjia Co, Ltd, Shiny dhe estetike optike Hologram Label design.
 • Me shumicë të personalizuar me porosi vinyl papërshkueshëm nga uji reflektues paketë printim logo Label afishe me çmim të mirë
  Me shumicë të personalizuar me porosi vinyl papërshkueshëm nga uji reflektues paketë printim logo Label afishe me çmim të mirë
  Regjistrimi i vërtetë hologram me shumicë të personalizuar të personalizuar të papërshkueshëm nga uji i papërshkueshëm nga uji i papërshkueshëm nga logoja me çmim të mirë - hologrami i vërtetë, tiparet e shumë sigurisë, duke përfshirë karakteristikat e sipërpërmendura, të fshehta dhe mjeko-ligjore.
 • Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft Roll
  Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft Roll
  Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft RollDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Fabrika Customize Hologram 3D Logo Sticker Decorative Anti Falsifikim Private Packaging Etiketa
  Fabrika Customize Hologram 3D Logo Sticker Decorative Anti Falsifikim Private Packaging Etiketa
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickers
  UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickers
  UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickersSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging Etiketa
  Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging Etiketa
  Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging EtiketaSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Dustom Holographic i papërshkueshëm nga uji tpu plastike film dekorative film mbrojtës
  Dustom Holographic i papërshkueshëm nga uji tpu plastike film dekorative film mbrojtës
  Hologram filma dekorative mund të përdoren për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Filmat dekorativë të hologramit me porosi mund të mbrojnë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
  Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
  Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
 • Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut Sticker
  Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut Sticker
  Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut StickerSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Genuine Hologram më i mirë Digital Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë, i zbatueshëm për paketa të ndryshme markë, certifikata dhe nacione ID.
 • Sticker Security me efekt hologram, kod QR, e vërtetë nga materiali i papërshkueshëm nga uji
  Sticker Security me efekt hologram, kod QR, e vërtetë nga materiali i papërshkueshëm nga uji
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Dokumentet e sigurisë,e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike.Dynamic Ngjyra Ndryshimi i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme.Dizajni 3D Hologram Hologram Sticker mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi.Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Prodhuesit e letrës së sigurisë profesionale-hologram të vërtetë
  Prodhuesit e letrës së sigurisë profesionale-hologram të vërtetë
  Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd është një kompani e menaxhimit gjithëpërfshirës,Një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në promovimin e teknologjisë anti-falsifikuese, dizajnin, marrjen e pllakave, shitjet e printimit dhe shërbimet e informacionit anti-falsifikues.Që nga themelimi i saj, kompania ka zhvilluar një seri të produkteve të teknologjisë së lartë anti-falsifikim për konsumatorët sipas industrive të ndryshme, produkteve të ndryshme,kombinuar me tregun dhe nevojat e konsumatorëve.Është përdorur mirë në shumë industri të tilla si mjekësia dhe kujdesi shëndetësor, duhan dhe alkool, veshje, botim,Elektronikë, pajisje elektrike, ushqim, ngrënie, shkrimi, produkte bujqësore, kozmetikë, kimikate të përditshme, makineri dhe kështu me radhë.Kompania ka dizajnerë profesionistë anti-falsifikues dhe softuer të projektimit, aftësi të forta të inovacionit,dhe mund të sigurojë klientët me dizajn profesional anti-falsifikues të modelit dhe zgjidhje të përgjithshme anti-falsifikuese.Bazuar në planifikimin para shtypit, projektimin dhe pllakën, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet pas përpunimit,Materialet efektive dhe me cilësi të lartë anti-falsifikuese, dhe sistemet e menaxhimit të rreptë dhe efektivë, ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë,Efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë.Produktet tona kanë performancë të avancuar dhe të besueshme anti-falsifikim, cilësi të shkëlqyera dhe të qëndrueshme të përdorimit dhe sistem të përsosur pas shitjes, të orientuar drejt tregut, të bazuar në konsumatorë, t'i përmbahen operacioneve të qëndrueshme, të ndjekë zhvillimin e qëndrueshëm dhe t'u ofrojë klientëve tanë shërbim të përsosur dhe të zhytur në mendime.Për lehtësinë e klientëve tanë, kompania jonë prodhon të gjitha llojet e materialeve anti-falsifikim dhe pajisje testimi si një agjent.Me avantazhet e cilësisë absolute të lartë dhe çmim të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj.Produktet kryesore anti-falsifikuese: Dizajn anti-falsifikim, letër anti-falsifikim, bojë anti-falsifikim, etiketë hologram, mbulesë hologram, certifikatë të sigurisë, biletë, tag,dhe pajisjet anti-falsifikuese të testimit.
NA KONTAKTONI

Me avantazhet e cilësisë absolute të lartë dhe çmim të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj.