Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Fq

1.Nëse klienti im blej artikullin tuaj në dyqanin tim lokal, si mund t'i dërgoj mallrat atyre?

Ne mund të dërgojmë artikullin tek klienti juaj direkt. Vetëm duke shkruar adresën tuaj të klientëve në porosinë tuaj.

2. Unë kam një wesite lokale me pakicë, si mund të bëj nëse dua të shes produktin tuaj?

Ju mund të përdorni informacionin e prodhimit dhe fotot në dyqan tonë, pls na kontaktoni dhe unë do të dërgoj fotot e produktit pa ujëra. Faleminderit.

3. Unë jam një reseller, unë do të doja të blinte porosi të mëdha, cila është çmimi me shumicë?

Nëse dëshironi të blini sasi të mëdha, ju lutemi na dërgoni email. Ne jemi prizë fabrikë dhe mund të japim u një çmim më të mirë, çfarë është më shumë, të gjitha produktet kanë në magazinë tani. Ne mund të garantojmë shpërndarjen e shpejtë.

Përparësitë

1.Shiny dhe estetike optike label optike etiketë.

2. Karakteristikat e sigurisë, duke përfshirë karakteristikat e hapura, të fshehta dhe mjeko-ligjore.

3.Help Verifikoni origjinalitetin e produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.

4. Markat dhe produktet më të vështira për t'u falsifikuar.

Rreth hologramit të vërtetë

Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd është një kompani e menaxhimit gjithëpërfshirës, ​​një ndërmarrje të teknologjisë së lartë të angazhuar në promovimin e teknologjisë anti-falsifikim, dizajn, marrjen e pllakave, shitjet e printimit dhe shërbimet e informacionit anti-falsifikues. Që nga themelimi i saj, kompania ka zhvilluar një seri të produkteve të teknologjisë së lartë anti-falsifikuese për konsumatorët sipas industrive të ndryshme, produkteve të ndryshme, të kombinuara me tregun dhe nevojat e konsumatorëve. Është përdorur mirë në shumë industri të tilla si mjekësia dhe kujdesi shëndetësor, duhan dhe alkool, veshje, botuese, elektronikë, pajisje elektrike, ushqim, ngrënie, shkrimi, produkte bujqësore, kozmetikë, kimikate të përditshme, makineri dhe kështu me radhë. Kompania ka dizajnerë profesionistë anti-falsifikues dhe softuer të projektimit, aftësi të forta të inovacionit dhe mund të sigurojë klientët me dizajn profesional anti-falsifikues të modelit dhe zgjidhje të përgjithshme anti-falsifikuese. Bazuar në planifikimin para shtypit, dizajnin dhe pllakën, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet pas përpunimit, materialet efektive dhe me cilësi të lartë anti-falsifikuese, dhe sistemet e menaxhimit të rreptë dhe efektivë, ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, efikasitet të lartë , shërbim i shpejtë dhe i përshtatshëm me një ndalesë.

Contact us
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.