Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese

2021/10/05

Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese

1. Përbërja e dizajnit të produktit të etiketës anti-falsifikuese

(1) Në hapësirën e kufizuar të etiketës, duhet të ketë modelet bazë të dizajnit, logo, tekst dhe përmbajtje të tjera përkatëse funksionale;

(2) Duhet të ketë funksionin anti-falsifikues të modeleve të ndryshme të tekstit të dizajnuara për të parandaluar imitimin;

(3) Është e rëndësishme të përdoret procese të ndryshme të kombinimit në një hapësirë ​​katrore;

(4) Është e nevojshme të hartohen etiketat anti-falsifikuese për konsumatorët që janë të lehtë për t'u përdorur, por nuk mund të shkaktojnë vështirësi të larta të prodhimit. Shkurtimisht, është e nevojshme për të lehtësuar prodhimin në masë ose për të zvogëluar shpenzimet.

2. Dizajni funksional i produkteve të etiketës anti-falsifikuese

Etiketat anti-falsifikuese nuk shfaqen thjesht duke përdorur disa teknologji anti-falsifikuese, bojëra kundër falsifikimit dhe metodave të projektimit, por janë anti-falsifikim të projektuar nga një kombinim i lëndëve të para të ndryshme, teknologji të ndryshme anti-falsifikuese, procese të ndryshme të printimit, printime të ndryshme metodat, dhe bojëra të ndryshme. Produkte etiketë. Megjithëse nuk mund të parandalojmë falsifikuesit nga falsifikimi, nëse i miratojmë teknologji të teknologjisë së lartë që janë të vështira për t'u imituar, dhe në të njëjtën kohë të publikojnë njohuritë themelore të autenticitetit të produktit, që është, identifikimi publik, mund të luajë një funksion peng dhe anti-falsifikim .

3. Dizajni i produkteve të etiketës anti-falsifikuese ka parime të caktuara

(1) Dizajni përdor disa shenja të veçanta fizike, të cilat lehtësohen lehtësisht nga imituesit, ose shenja të veçanta fizike që janë të lehta për t'u parë nga projektuesi pas imitimit dhe kanë dallime të dukshme.

(2) Dizajni zgjedh të kopjojë elemente të vështira anti-falsifikuese dhe gjithashtu mund të zgjedhë të investojë në pajisje të shtrenjta dhe metoda të prodhimit të materialeve. Kjo është gjithashtu metoda e prodhimit që përdoret zakonisht në letrat me vlerë të tilla si kartëmonedhat, kontrollet, obligacionet, stoqet dhe shënimet e letrës në vende të ndryshme.

(3) Dizajni përdor një kombinim të shënuesve të veçantë, bojërave të veçanta, materialeve të veçanta, proceseve të veçanta dhe pajisjeve të veçanta që janë të lehta për t'u identifikuar.

(4) Bëni përdorimin e plotë të pajisjes së secilës kompani dhe futni teknologjinë përkatëse anti-falsifikuese sipas pajisjes dhe procesit të prodhimit për të bërë dizajnin anti-falsifikues të personalizuar.

(5) Bëni përdorimin e plotë të identifikimit të lehtë të publikut, identifikimit të lehtë, identifikimit vizual ose përdorimit të metodave të thjeshta të identifikimit të mjeteve për të përfunduar planin e dizajnit anti-falsifikim. Kjo është gjithashtu më e vështira për t'u arritur, dhe është gjithashtu teknologjia më e njohur anti-falsifikuese nga klientët dhe tregtarët.