Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

2. Si të përdorni dhe të zgjidhni teknologjinë e duhur anti-falsifikuese

2021/10/05
  1. Zgjidhni teknologjinë përkatëse anti-falsifikuese sipas kërkesave


Nën rrethana normale, përzgjedhja e teknologjisë anti-falsifikim ka tre parime themelore: (1) mund të luajë një rol në anti-falsifikim; (2) Nuk është e lehtë të krijohet; (3) Është e lehtë të njihet nga publiku.

2. Tregimi dhe cilësia e lartë dhe çmimi i ulët janë të dyja të rëndësishme

Zgjidhni teknologjinë anti-falsifikim, duke reduktuar koston e prodhimit dhe shitjes sa më shumë që të jetë e mundur, duke marrë prodhimin dhe konsumatorët në konsideratë dhe duke reduktuar barrën e panevojshme ekonomike për klientët.

3. Kërkesat për përzgjedhjen e teknologjisë anti-falsifikuese

Pa marrë parasysh se sa i fuqishëm ose me saktësi të lartë, një funksion i vetëm i teknologjisë anti-falsifikim nuk mund të luajë me të vërtetë një rol në anti-falsifikim. Për shembull, kartëmonedhat në çdo vend gjithashtu përdorin tërësisht teknologjitë anti-falsifikuese, bojëra anti-falsifikuese dhe materialet anti-falsifikuese, të kombinuara me një kombinim të teknikave të ndryshme të printimit dhe proceseve të prodhimit, për të bërë anti-falsifikim më të fortë dhe më të saktë.