Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbim me një ndalesë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, të shpejtë dhe të përshtatshëm të ngjitësve hologramë, mbulesës holografike dhe letrës së sigurisë.
may@hologrampackage.com

Produkte Printimi dhe Paketimi

 • Përzierje cilësore të fibrave të padukshme UV në letër sigurie Prodhuesi | Hologram i vërtetë
  Përzierje cilësore të fibrave të padukshme UV në letër sigurie Prodhuesi | Hologram i vërtetë
  Fijet e padukshme UV përzihen në prodhimin e letrës së sigurisëKlasifikimi: fibër e zakonshme, fibër fluoreshente, fibër që ndryshon ngjyrën, fibër e segmentuar, fibër e rrumbullakët,Fibër ari S, fibër fluoreshente S, fibër e sheshtë, fibër me ngjyrë majtas dhe djathtas, fibër me valë të shkurtër, fije fije, etj.Sasi e madhe mund të personalizohet sipas kërkesës.
 • Bojë speciale OVI për veshjen me spërkatje të produkteve të makinave dhe 3C
  Bojë speciale OVI për veshjen me spërkatje të produkteve të makinave dhe 3C
  Bojë e ndryshueshme optike1. Udhëzim: Do të ndryshojë ngjyrën kur shikohet në kënde të ndryshme,  në një përpjekje për të frenuar falsifikuesit, të përdorur në shumë kartëmonedha kryesore moderne.2. Mënyra e printimit: vetëm printimi me ekran është i pranueshëm3. Metoda e thatë: natyra e thatë (e thatë në ajër)4. Kërkohet rrjetë ekrani: 100-150 rrjetë është më e mirë5. ngjyrat për opsionet: jeshile në vjollcë, vjollcë në jeshile, vjollcë e kuqe në jeshile, jeshile në blu, ari në jeshile...
 • Cilësia e printimit të sigurisë OVI INK Prodhuesi | Hologram i vërtetë
  Cilësia e printimit të sigurisë OVI INK Prodhuesi | Hologram i vërtetë
  Bojë e ndryshueshme optike1. Udhëzim: Do të ndryshojë ngjyrën kur shikohet në kënde të ndryshme,  në një përpjekje për të frenuar falsifikuesit, të përdorur në shumë kartëmonedha kryesore moderne.2. Mënyra e printimit: vetëm printimi me ekran është i pranueshëm3. Metoda e thatë: natyra e thatë (e thatë në ajër)4. Kërkohet rrjetë ekrani: 100-150 rrjetë është më e mirë5. ngjyrat për opsionet: jeshile në vjollcë, vjollcë në jeshile, vjollcë e kuqe në jeshile, jeshile në blu, ari në jeshile...
 • Bojëra të personalizuara të sigurisë Prodhuesit OVI Nga Kina | Hologram i vërtetë
  Bojëra të personalizuara të sigurisë Prodhuesit OVI Nga Kina | Hologram i vërtetë
  Bojë sigurie OVI  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ajo ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes, etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg. Hologrami origjinal përmbledh defektet e produkteve të mëparshme dhe i përmirëson ato vazhdimisht . Specifikimet e bojës së sigurisë OVI mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.

Dërgoni kërkesën tuaj