Ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@holografckapage.com

Letër sigurimi

Dokumenti i sigurisë është një masë efektive kundër falsifikimit, mund të bëjë me etiketën e nxehtë të vulosjes së hologramit, fije të sigurisë, fibër fluoreshente, ujëra dhe printime të tjera të veçanta. Për të mbrojtur pronën intelektuale dhe për të rritur popullaritetin e produktit.

Përdoret për lloje të ndryshme të kontrolleve bankare, etiketat, certifikatat e ndryshme, dokumentet financiare, faturat e financimit të taksave, kartat VIP ose bileta etj.


Mirë se vini në letrën e sigurisë me porosi për certifikatat nëpërmjet Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd 

 • Cilësia e cilësisë së ndërtimit Industrisë Zyrtare Dosjet e sigurisë në Anti-Falsifikimi për Certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësia e cilësisë së ndërtimit Industrisë Zyrtare Dosjet e sigurisë në Anti-Falsifikimi për Certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine Hologram Industrisë me cilësi të lartë të ndërtimit Dosjet e sigurisë letër për anti-falsifikim për certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd, karakteristika multi-sigurisë, duke përfshirë më të hapur, të fshehtë dhe të forenzikës.
 • Certifikata Customized Customer Customer Certifikata / Anti-Falsifikimit Prodhuesit dokument dokument nga Kina
  Certifikata Customized Customer Customer Certifikata / Anti-Falsifikimit Prodhuesit dokument dokument nga Kina
  Hologram i vërtetë i përshtatur Certifikata e çmimit të sinqertë me porosi letër / anti-falsifikimit të dokumenteve të dokumenteve Prodhuesit nga Kina, ndihmojnë në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Dokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të personalizuar Watermark High Forger Security Paper, 100% Furnizues Pambuku Pambuku
  Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të personalizuar Watermark High Forger Security Paper, 100% Furnizues Pambuku Pambuku
  Hologram i vërtetë Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të kualifikuar Watermark Letër të lartë të sigurisë të lartë të sigurisë, 100% Furnizuesi i letrës së pambukut, i aplikueshëm për paketa të ndryshme të markave, certifikatave dhe nacioneve ID.Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • I papërshkueshëm nga uji 85g 75% pambuk 25% Linen A4 letër e ngulitur e threadit, linja e mesëm embedded strip pëlhurë pambuku
  I papërshkueshëm nga uji 85g 75% pambuk 25% Linen A4 letër e ngulitur e threadit, linja e mesëm embedded strip pëlhurë pambuku
  Pambuku është një letër me forcë të lartë të bërë nga lëvorja e manit dhe lëvorja e manit.Ngjyra e letrës është e bardhë, fibra nuk ka nyjë, organizata është e ngushtë, firma e butë, dendësia është e vështirë dhe rezistente ndaj fërkimit, cilësi është e mirë dhe e butë, ka rezistencë jashtëzakonisht. Cilësia e bojës së letrës, performanca e bojës është e mirë, bojë e bojës.Dokumenti i pastër i pambukut të zakonshëm, i karakterizuar nga jeta e gjatë e raftit, e çuditshme, në përputhje me kërkesat e printimit të klasike të rëndësishme.
 • Prodhuesit e personalizuar të letrës së sigurisë nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të letrës së sigurisë nga Kina
  Letër sigurimiHologrami i vërtetë i personalizuar prodhuesit e letrës së sigurisë nga Kina, ndihmojnë në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Teknologjia e re anti-falsifikim
  Teknologjia e re anti-falsifikim
  Teknologjia e re anti-falsifikuese e shtypjes me ngjyra, duke përdorur parimin e thyerjes së dritës për të shfaqur imazhe lineare me ngjyraDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Letra e fijeve të sigurisë për industrinë financiare me ujëra, shtypjen UV të padukshme
  Letra e fijeve të sigurisë për industrinë financiare me ujëra, shtypjen UV të padukshme
  Letra e fijeve të sigurisë për industrinë financiare me ujëra, shtypjen UV të padukshmeDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Dokumenti i sigurisë 40 GSM pambuku pambuku letre të bërë në Kinë
  Dokumenti i sigurisë 40 GSM pambuku pambuku letre të bërë në Kinë
  Përdorimi industrial: anti-falsifikim Letër shtypi Lloji: letër specialitetiVeshje: Printimi i komplikueshëm i veshur: Printimi me lazerTipar: Materiali i veshjes kundër ndryshkut: dylliSide Veshje: Materiali i dyfishtë i pulpës: pulpë druriStyle Pulp: Virgin Pulping Lloji: kimike-mekanike pulpëVendi i origjinës: Jiangsu, Emri i markës së Kinës: GenuineNumri i modelit: N / m Urdhri me porosi: PranoMadhësia: Tjetër, Customes'Requirements Përdorimi: Zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, kontratë e pasurive të patundshmeNgjyra: Ngjyra e verdhë dhe me porosi, rregulloje modelin e modelit: pranoni logon e personalizuarPesha: Pesha e personalizuar GSM: 40 ~ 200GSMMateriali: 100% emri i produktit të pulpës së drurit: letër ambalazhi i shtypurPaketimi: Paketimi Carton MOQ: 5 ton
 • Prodhuesit e letrës së sigurisë profesionale-hologram të vërtetë
  Prodhuesit e letrës së sigurisë profesionale-hologram të vërtetë
  Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd është një kompani e menaxhimit gjithëpërfshirës,Një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në promovimin e teknologjisë anti-falsifikuese, dizajnin, marrjen e pllakave, shitjet e printimit dhe shërbimet e informacionit anti-falsifikues.Që nga themelimi i saj, kompania ka zhvilluar një seri të produkteve të teknologjisë së lartë anti-falsifikim për konsumatorët sipas industrive të ndryshme, produkteve të ndryshme,kombinuar me tregun dhe nevojat e konsumatorëve.Është përdorur mirë në shumë industri të tilla si mjekësia dhe kujdesi shëndetësor, duhan dhe alkool, veshje, botim,Elektronikë, pajisje elektrike, ushqim, ngrënie, shkrimi, produkte bujqësore, kozmetikë, kimikate të përditshme, makineri dhe kështu me radhë.Kompania ka dizajnerë profesionistë anti-falsifikues dhe softuer të projektimit, aftësi të forta të inovacionit,dhe mund të sigurojë klientët me dizajn profesional anti-falsifikues të modelit dhe zgjidhje të përgjithshme anti-falsifikuese.Bazuar në planifikimin para shtypit, projektimin dhe pllakën, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet pas përpunimit,Materialet efektive dhe me cilësi të lartë anti-falsifikuese, dhe sistemet e menaxhimit të rreptë dhe efektivë, ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë,Efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë.Produktet tona kanë performancë të avancuar dhe të besueshme anti-falsifikim, cilësi të shkëlqyera dhe të qëndrueshme të përdorimit dhe sistem të përsosur pas shitjes, të orientuar drejt tregut, të bazuar në konsumatorë, t'i përmbahen operacioneve të qëndrueshme, të ndjekë zhvillimin e qëndrueshëm dhe t'u ofrojë klientëve tanë shërbim të përsosur dhe të zhytur në mendime.Për lehtësinë e klientëve tanë, kompania jonë prodhon të gjitha llojet e materialeve anti-falsifikim dhe pajisje testimi si një agjent.Me avantazhet e cilësisë absolute të lartë dhe çmim të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj.Produktet kryesore anti-falsifikuese: Dizajn anti-falsifikim, letër anti-falsifikim, bojë anti-falsifikim, etiketë hologram, mbulesë hologram, certifikatë të sigurisë, biletë, tag,dhe pajisjet anti-falsifikuese të testimit.
 • Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft Roll
  Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft Roll
  Dokumenti i Sigurisë Watermark A4 Paper Kraft RollDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • A4 Bond Hemp Dokumenti i sigurisë Përdorni 70/80 GSM 75% pambuk 25% Linen Material
  A4 Bond Hemp Dokumenti i sigurisë Përdorni 70/80 GSM 75% pambuk 25% Linen Material
  A4 Bond Hemp Dokumenti i sigurisë Përdorni 70/80 GSM 75% pambuk 25% Linen MaterialDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Best A4 Bond Hemp letër sigurimit Përdorimi 70/80 GSM 75% pambuk 25% Linen materiale Kompania - hologram i vërtetë
  Best A4 Bond Hemp letër sigurimit Përdorimi 70/80 GSM 75% pambuk 25% Linen materiale Kompania - hologram i vërtetë
  Hologram i vërtetë më i mirë A4 Bond Hemp letër sigurimi 70/80 GSM 75% pambuk 25% Kompania e materialeve prej liri - hologrami i vërtetë, i zbatueshëm për paketa të ndryshme të markave, certifikatave dhe nacioneve ID.Dokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.