Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Mbulesë hologram

Hologram Mbulesë Pouches me imazh unik hologram, të cilat mund të përdoren për të petëzuar shënjat e identitetit të ngjarjeve, ngjarjet sportive, kalojnë për vendet& dokumente. Pra, që i ndihmon ata kundër alternimit të informacionit dhe të ngatërruar. Mirë se vini në blerjen e pouches holografike laminating nëpërmjet hologramit të vërtetë.

 • Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Mbulesa e transparente hologram është projektuar posaçërisht për të Madhësia standarde e kredencialeve PVC, të tilla si certifikata personale, ID-të e ngjarjeve të trafikut dhe ID-të e stafit për mbrojtjen e sigurisë. TAi PVC Security Security Film para-vdesin prerë dhe rreshtuar në filmin e lirimit, përdorni kartën e identitetit PVC Hologram Laminator për të pozicionuar ngrohjen e hologramit të sigurisë mbi sipërfaqen e kartës së shtypur PVC.
 • Prodhuesit e përshtatur të kontrollit të hologramit nga Kina
  Prodhuesit e përshtatur të kontrollit të hologramit nga Kina
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Logo Custom Realable Alumini Foil Mylar plastike ushqimore paketim të vogël të ushqimit Hologram çanta
  Logo Custom Realable Alumini Foil Mylar plastike ushqimore paketim të vogël të ushqimit Hologram çanta
  Paketimi i ushqimit çanta hologramPërdoret për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i qeseve të hologramit të personalizuar mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Tetë edge-vulosje transparente ngriteni qese me zinxhir hologram dhuratë qese plastike
  Tetë edge-vulosje transparente ngriteni qese me zinxhir hologram dhuratë qese plastike
  Hologram qese plastike ushqimorePërdoret për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i qeseve të hologramit të personalizuar mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Printimi i përshtatur 3D Hologram Sticker / Etiketa e sigurisë Holografike 3D
  Printimi i përshtatur 3D Hologram Sticker / Etiketa e sigurisë Holografike 3D
  Printimi i përshtatur 3D Hologram Sticker / Etiketa e sigurisë Holografike 3DSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetitSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Hologram me porosi mbulon filmin PVC kartela të ngrohjes petëzim / petëzim të ftohtë
  Hologram me porosi mbulon filmin PVC kartela të ngrohjes petëzim / petëzim të ftohtë
  Hologram me porosi mbulon filmin PVC kartela të ngrohjes petëzim / petëzim të ftohtëSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Fabrika me cilësi të lartë të papërshkueshëm nga uji qese dizajn të lirë
  Fabrika me cilësi të lartë të papërshkueshëm nga uji qese dizajn të lirë
  Fabrika me cilësi të lartë të papërshkueshëm nga uji qese dizajn të lirëSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Mbulesa e qartë e mbulesës transparente holografike për kartën e identitetit-hologramit të vërtetë
  Mbulesa e qartë e mbulesës transparente holografike për kartën e identitetit-hologramit të vërtetë
  Hologram Mbulesë Madhësia 84 * 52mm(1) rezistente ndaj gërvishtjeve(2) ruajnë modelin e kartave(3) Rritja e sigurisë së kartave të identitetit.të cilat mund të përdoren për të petëzuar shënjat e identitetit të ngjarjeve, ngjarjet sportive, kalojnë për vendet& dokumente.Pra, që i ndihmon ata kundër alternimit të informacionit dhe të ngatërruar.
 • OEM ID Laminating Pouches për mbrojtjen e kartës së letrës Dizajn i lirë-hologram i vërtetë
  OEM ID Laminating Pouches për mbrojtjen e kartës së letrës Dizajn i lirë-hologram i vërtetë
  OEM ID Laminating Pouches për mbrojtjen e kartës së letrës Dizajn i lirë-hologram i vërtetëSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Materiali më i mirë i personalizuar i kafshëve transparente hologram dekorativ Logo Sticker Fabrika e Fabrikës së Filmit - hologram i vërtetë
  Materiali më i mirë i personalizuar i kafshëve transparente hologram dekorativ Logo Sticker Fabrika e Fabrikës së Filmit - hologram i vërtetë
  Hologram i vërtetë më i mirë i përshtatur material manar transparent hologram dekorativ Logo afishe çmimi i fabrikës së filmit - hologrami i vërtetë, tiparet me shumë siguri, duke përfshirë karakteristikat e sipërme, të fshehta dhe mjeko-ligjore.Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Cilësi me cilësi të lartë Hologram Mbulat e filmit PVC Karta e ngrohjes Lamination / Lamination ftohtë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësi me cilësi të lartë Hologram Mbulat e filmit PVC Karta e ngrohjes Lamination / Lamination ftohtë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine Hologram me cilësi të lartë Hologram Mbulesa film PVC PLAMINATION ngrohjes / Lamination Ftohtë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd, të bëjë markave dhe produkteve më të vështirë për të falsifikuar.