Ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@holografckapage.com

Hologram

Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike.Dynamic Ngjyra e ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni 3D Hologram Hologram Sticker mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin. Mirë se vini për të vizituar prodhuesit e vërtetë hologram ngjitës.


 • Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine hologram me cilësi të lartë cilësi të lartë hologram sticker customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou vërtetë hologram Teknologjia Co, Ltd, Shiny dhe estetike optike Hologram Label design.
 • Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Genuine Hologram më i mirë Digital Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë, i zbatueshëm për paketa të ndryshme markë, certifikata dhe nacione ID.
 • Customized Hologram Sticker Prodhuesit nga Kina
  Customized Hologram Sticker Prodhuesit nga Kina
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker
  Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker
  Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram StickerSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging Etiketa
  Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging Etiketa
  Hologram me cilësi të lartë Hologram Sticker Customized Decorative Logo Stickers Private Packaging EtiketaSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut Sticker
  Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut Sticker
  Cilësi të lartë Vinyl Sticker Vinyl Holografike Sticker Decorative Custom Custom Printed Laser Die Cut StickerSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • 3D Micron Nano Security Etiketë, Sticker Efekti 3D Lente
  3D Micron Nano Security Etiketë, Sticker Efekti 3D Lente
  3D Micron Nano Security Etiketë, Sticker Efekti 3D LenteSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickers
  UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickers
  UV Mbrojtja e papërshkueshme nga uji markë markë logo të shtypura me porosi vinyl vinyl stickersSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Etiketa transparente e paketimit të argjendtë transparent nga prodhuesi më i mirë në Kinë
  Etiketa transparente e paketimit të argjendtë transparent nga prodhuesi më i mirë në Kinë
  Etiketa transparente e paketimit të argjendtë transparente nga prodhuesi më i mirë në KinëSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Dizajni i personalizuar Paketimi i sigurt i etiketës Shining 3D Hologram Label ngjitës Hologram Security Sticker
  Dizajni i personalizuar Paketimi i sigurt i etiketës Shining 3D Hologram Label ngjitës Hologram Security Sticker
  Dizajni i personalizuar Paketimi i sigurt i etiketës Shining 3D Hologram Label ngjitës Hologram Security StickerSticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Custom Hologram Lucky Etiketa Private Dekorative Sticker
  Custom Hologram Lucky Etiketa Private Dekorative Sticker
  Coding Coding, shtypjen, identifikimin, grumbullimin dhe përpunimin e të dhënave në një produkt, është përdorur gjerësisht në tregti, shërbime postare, menaxhimin e librave, magazinimin, prodhimin industrial, kontrollin e procesit, transportin dhe fusha të tjera. Etiketa ka avantazhet me shpejtësi të shpejtë të hyrjes, sasi të madhe të mbledhjes së informacionit, besueshmërisë dhe saktësisë së lartë, dhe është produkti më ekonomik dhe praktik.
 • Prodhuesi i shërbimit të etiketave holografike të personalizuara-Hologrami i vërtetë