Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Produkte

Ne kemi dizajnerë profesionistë anti-falsifikues dhe softuer të projektimit, aftësi të forta të inovacionit dhe mund të sigurojmë klientët me dizajn profesional anti-falsifikues të modelit dhe zgjidhje të përgjithshme anti-falsifikuese. Bazuar në planifikimin para shtypit, dizajnin dhe pllakën, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet pas përpunimit, materialet efektive dhe me cilësi të lartë anti-falsifikuese, dhe sistemet e menaxhimit të rreptë dhe efektivë, ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, efikasitet të lartë Shërbimi i Sticker Hologram Custom, mbulesë hologram, etj.

 • Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësi të lartë Hologram Sticker Customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine hologram me cilësi të lartë cilësi të lartë hologram sticker customized dekorative Logo Stickers Private Paketimi Label me shumicë - Suzhou vërtetë hologram Teknologjia Co, Ltd, Shiny dhe estetike optike Hologram Label design.
 • Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Best Custom Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers Round / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë
  Genuine Hologram më i mirë Digital Printime Digital Sticker Printime Label Roll Label Round Stickers / Anti-Falsifikimit Hologram Sticker Fabrika Çmimi - Hologrami i vërtetë, i zbatueshëm për paketa të ndryshme markë, certifikata dhe nacione ID.
 • Cilësia e cilësisë së ndërtimit Industrisë Zyrtare Dosjet e sigurisë në Anti-Falsifikimi për Certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Cilësia e cilësisë së ndërtimit Industrisë Zyrtare Dosjet e sigurisë në Anti-Falsifikimi për Certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd
  Genuine Hologram Industrisë me cilësi të lartë të ndërtimit Dosjet e sigurisë letër për anti-falsifikim për certifikatë Me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Teknologjia Co, Ltd, karakteristika multi-sigurisë, duke përfshirë më të hapur, të fshehtë dhe të forenzikës.
 • Certifikata Customized Customer Customer Certifikata / Anti-Falsifikimit Prodhuesit dokument dokument nga Kina
  Certifikata Customized Customer Customer Certifikata / Anti-Falsifikimit Prodhuesit dokument dokument nga Kina
  Hologram i vërtetë i përshtatur Certifikata e çmimit të sinqertë me porosi letër / anti-falsifikimit të dokumenteve të dokumenteve Prodhuesit nga Kina, ndihmojnë në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Dokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të personalizuar Watermark High Forger Security Paper, 100% Furnizues Pambuku Pambuku
  Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të personalizuar Watermark High Forger Security Paper, 100% Furnizues Pambuku Pambuku
  Hologram i vërtetë Promovimi më i mirë me cilësi të lartë të kualifikuar Watermark Letër të lartë të sigurisë të lartë të sigurisë, 100% Furnizuesi i letrës së pambukut, i aplikueshëm për paketa të ndryshme të markave, certifikatave dhe nacioneve ID.Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Licenca e shoferit Sticker transparente hologrami për kartën e identitetit
  Mbulesa e transparente hologram është projektuar posaçërisht për të Madhësia standarde e kredencialeve PVC, të tilla si certifikata personale, ID-të e ngjarjeve të trafikut dhe ID-të e stafit për mbrojtjen e sigurisë. TAi PVC Security Security Film para-vdesin prerë dhe rreshtuar në filmin e lirimit, përdorni kartën e identitetit PVC Hologram Laminator për të pozicionuar ngrohjen e hologramit të sigurisë mbi sipërfaqen e kartës së shtypur PVC.
 • I papërshkueshëm nga uji 85g 75% pambuk 25% Linen A4 letër e ngulitur e threadit, linja e mesëm embedded strip pëlhurë pambuku
  I papërshkueshëm nga uji 85g 75% pambuk 25% Linen A4 letër e ngulitur e threadit, linja e mesëm embedded strip pëlhurë pambuku
  Pambuku është një letër me forcë të lartë të bërë nga lëvorja e manit dhe lëvorja e manit.Ngjyra e letrës është e bardhë, fibra nuk ka nyjë, organizata është e ngushtë, firma e butë, dendësia është e vështirë dhe rezistente ndaj fërkimit, cilësi është e mirë dhe e butë, ka rezistencë jashtëzakonisht. Cilësia e bojës së letrës, performanca e bojës është e mirë, bojë e bojës.Dokumenti i pastër i pambukut të zakonshëm, i karakterizuar nga jeta e gjatë e raftit, e çuditshme, në përputhje me kërkesat e printimit të klasike të rëndësishme.
 • Prodhuesit e personalizuar të letrës së sigurisë nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të letrës së sigurisë nga Kina
  Letër sigurimiHologrami i vërtetë i personalizuar prodhuesit e letrës së sigurisë nga Kina, ndihmojnë në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
 • Prodhuesit e përshtatur të kontrollit të hologramit nga Kina
  Prodhuesit e përshtatur të kontrollit të hologramit nga Kina
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Customized Hologram Sticker Prodhuesit nga Kina
  Customized Hologram Sticker Prodhuesit nga Kina
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Logo Custom Realable Alumini Foil Mylar plastike ushqimore paketim të vogël të ushqimit Hologram çanta
  Logo Custom Realable Alumini Foil Mylar plastike ushqimore paketim të vogël të ushqimit Hologram çanta
  Paketimi i ushqimit çanta hologramPërdoret për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i qeseve të hologramit të personalizuar mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
 • Tetë edge-vulosje transparente ngriteni qese me zinxhir hologram dhuratë qese plastike
  Tetë edge-vulosje transparente ngriteni qese me zinxhir hologram dhuratë qese plastike
  Hologram qese plastike ushqimorePërdoret për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i qeseve të hologramit të personalizuar mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.