Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Lajme

 • Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
  Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
  Përbërja e procesit dhe funksionet kryesore të etiketave anti-falsifikuese
  2021/10/05
 • 2. Si të përdorni dhe të zgjidhni teknologjinë e duhur anti-falsifikuese
  2. Si të përdorni dhe të zgjidhni teknologjinë e duhur anti-falsifikuese
  Zgjidhni teknologjinë përkatëse anti-falsifikuese sipas kërkesave
  2021/10/05
 • Mbrojtja e markës dhe efekti i tregut të stickers anti-falsifikuar
  Mbrojtja e markës dhe efekti i tregut të stickers anti-falsifikuar
  Mbrojtja e markës dhe efekti i tregut të stickers anti-falsifikuar
  2021/10/05
 • Dustom Holographic i papërshkueshëm nga uji tpu plastike film dekorative film mbrojtës
  Dustom Holographic i papërshkueshëm nga uji tpu plastike film dekorative film mbrojtës
  Hologram filma dekorative mund të përdoren për markë komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Filmat dekorativë të hologramit me porosi mund të mbrojnë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
  2021/09/23
 • Përmirësimi i teknologjisë së etiketës anti-falsifikuese sjell më shumë mbrojtje për konsumatorët!
  Përmirësimi i teknologjisë së etiketës anti-falsifikuese sjell më shumë mbrojtje për konsumatorët!
  Me zhvillimin e ekonomisë së tregut dhe ndikimin e produkteve të falsifikuara dhe inferiore në produkte të njohura dhe me cilësi të lartë, shtypja e teknologjisë anti-falsifikuese ka qenë më e përdorur gjerësisht në produktet e etiketave anti-falsifikuese.
  2021/09/16
 • Fabrika Customize Hologram 3D Logo Sticker Decorative Anti Falsifikim Private Packaging Etiketa
  Fabrika Customize Hologram 3D Logo Sticker Decorative Anti Falsifikim Private Packaging Etiketa
  Sticker hologram mund të përdoret për markën komerciale& Siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-rreme dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i personalizuar i hologramit mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon e vet, numrin serik, kodin QR për rrugën dhe gjurmimin.
  2021/08/12
 • Teknologjia e re për shtypjen e pambukut të sigurisë dhe liri A4 me ngjyrë me ngjyrë anti-falsifikim
  Teknologjia e re për shtypjen e pambukut të sigurisë dhe liri A4 me ngjyrë me ngjyrë anti-falsifikim
  Teknologjia e re e pambukut të sigurisë dhe liri A4 Color Color Color anti-falsifikimit të bojës, duke përdorur parimin e thyerjes së dritës për të paraqitur ngjyra të ndryshme të figurësDokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
  2021/07/05
 • Profesional Custom 70 GSM Watermark A4 Prodhuesit e letrës së letrës së pambukut
  Profesional Custom 70 GSM Watermark A4 Prodhuesit e letrës së letrës së pambukut
  Hologrami i vërtetë Professional Custom 70 GSM Watermark A4 Prodhuesit e letrës së bonove të pambukut, ndihmojnë në verifikimin e autenticitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Dokumenti i Sigurisë i përdorur kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotari, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin e famshëm të markës dhe veshjet, mjekësinë, kozmetikë, duhan, çaj, verë, industrinë botuese dhe kështu me radhë. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e përparuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.Mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera të veçanta të marrjes së letrave (si letra e fijeve të sigurisë, letër fibër, etj.) Siç kërkohet për të prodhuar letër të caktuar të veçantë.
  2021/08/27
 • Me shumicë të personalizuar me porosi vinyl papërshkueshëm nga uji reflektues paketë printim logo Label afishe me çmim të mirë
  Me shumicë të personalizuar me porosi vinyl papërshkueshëm nga uji reflektues paketë printim logo Label afishe me çmim të mirë
  Regjistrimi i vërtetë hologram me shumicë të personalizuar të personalizuar të papërshkueshëm nga uji i papërshkueshëm nga uji i papërshkueshëm nga logoja me çmim të mirë - hologrami i vërtetë, tiparet e shumë sigurisë, duke përfshirë karakteristikat e sipërpërmendura, të fshehta dhe mjeko-ligjore.
  2021/08/24