Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbim me një ndalesë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, të shpejtë dhe të përshtatshëm të ngjitësve hologramë, mbulesës holografike dhe letrës së sigurisë.
may@hologrampackage.com

Rastet

 • Kutia origjinale e letrës së sigurisë02
  Kutia origjinale e letrës së sigurisë02
  Ne mund të bëjmë letër sigurie me etiketë me stampim të nxehtë hologram, fije sigurie, fibër fluoreshente, filigranë dhe printime të tjera speciale.Letër sigurie përdoret kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotarinë, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin dhe veshjet e markave të famshme, mjekësinë, kozmetikën, duhanin, çajin, verën, industrinë botuese, etj. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e avancuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera speciale të prodhimit të letrës (të tilla si letra me fije sigurie, letra me fije, etj.) sipas nevojës për të prodhuar letër speciale të specifikuar.
 • Këllëf mbulesë e llaminuar e ftohtë me hologram 01
  Këllëf mbulesë e llaminuar e ftohtë me hologram 01
  Mbivendosja holografike e petëzuar e ftohtë është projektuar posaçërisht përKartat PVC ose PET, si kartat e identitetit të punëtorëve, kartat personale për pamjen estetike dhe sigurinë e informacionit.Ngjitësja holograme mund të përdoret për markë komerciale& siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-fake dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrës e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni i ngjitëses me hologram me porosi mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon, numrin serial, kodin QR për gjurmimin dhe gjurmimin.
 • Kasë 03 për ngjitësin origjinal të hologramit
  Kasë 03 për ngjitësin origjinal të hologramit
  Ngjitësja holograme mund të përdoret për markë komerciale& siguria e dokumenteve, e cila integron pamjen anti-fake dhe estetike. Ndryshimi dinamik i ngjyrave e bën atë të duket e mahnitshme. Dizajni 3D i ngjitëses me hologram me porosi mund të mbrojë në mënyrë efektive markën& produkte nga falsifikimi. Për të shtuar sigurinë, mund të printoni logon, numrin serial, kodin QR për gjurmimin dhe gjurmimin.

Dërgoni kërkesën tuaj