Ne ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, shërbim të shpejtë dhe të përshtatshëm me një ndalesë të stickers hologram, mbulesë holografike.
may@hologrampackage.com

Rreth nesh

Rreth nesh

Sigurimi i shërbimeve të personalizuara Suzhou vërtetë Hologram Teknologjia Co, Ltd 

Është një kompani e plotë e menaxhimit, një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në promovimin e teknologjisë anti-falsifikim, dizajn, marrjen e pllakave, shitjet e printimit dhe shërbimet e informacionit anti-falsifikues. Që nga themelimi i saj, kompania ka zhvilluar një seri të produkteve të teknologjisë së lartë anti-falsifikuese për konsumatorët sipas industrive të ndryshme, produkteve të ndryshme, të kombinuara me tregun dhe nevojat e konsumatorëve. Është përdorur mirë në shumë industri të tilla si mjekësia dhe kujdesi shëndetësor, duhan dhe alkool, veshje, botuese, elektronikë, pajisje elektrike, ushqim, ngrënie, shkrimi, produkte bujqësore, kozmetikë, kimikate të përditshme, makineri dhe kështu me radhë.


Kompania ka dizajnerë profesionistë anti-falsifikues dhe softuer të projektimit, aftësi të forta të inovacionit dhe mund të sigurojë klientët me dizajn profesional anti-falsifikues të modelit dhe zgjidhje të përgjithshme anti-falsifikuese. Bazuar në planifikimin para shtypit, dizajnin dhe pllakën, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet pas përpunimit, materialet efektive dhe me cilësi të lartë anti-falsifikuese, dhe sistemet e menaxhimit të rreptë dhe efektivë, ne u ofrojmë klientëve tanë me cilësi të lartë, efikasitet të lartë , shërbim i shpejtë dhe i përshtatshëm me një ndalesë. 

Produktet tona kanë performancë të avancuar dhe të besueshme anti-falsifikim, cilësi të shkëlqyeshme dhe të qëndrueshme të përdorimit dhe sistem të përsosur pas shitjes, të orientuar drejt tregut, të bazuar në konsumatorë, t'i përmbahen operacioneve të qëndrueshme, të ndjekë zhvillimin e qëndrueshëm dhe t'u ofrojë klientëve tanë shërbim të përsosur dhe të zhytur në mendime . 

Na kontaktoni

Me avantazhet e cilësisë absolute të lartë dhe çmim të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj. 

No.60 Qing Long Gang Road Suzhou City, Provinca Jiangsu, Kinë. 215133

NA KONTAKTONI

Me avantazhet e cilësisë absolute të lartë dhe çmim të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj.