Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbim me një ndalesë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, të shpejtë dhe të përshtatshëm të ngjitësve hologramë, mbulesës holografike dhe letrës së sigurisë.

may@hologrampackage.com
 • OEM&ODM

  OEM& ODM është e pranueshme, të tilla si madhësitë, ngjyrat, format, logot, etj.

 • Dizajn

  Dizajni i etiketës hologram optik me shkëlqim dhe estetik.

 • Funksioni

   Karakteristika shumë të sigurisë, duke përfshirë tipare të dukshme, të fshehta dhe mjeko-ligjore.

SHËRBIMI JONË

Ofroni shërbime të personalizuara

Mund t'u ofrojë klientëve modele profesionale kundër falsifikimit dhe zgjidhje të përgjithshme kundër falsifikimit. 

Kompania (prodhuesi i ngjitësve hologramë) ka dizajnues profesionistë kundër falsifikimit dhe softuer të projektimit, aftësi të forta inovative dhe mund t'u ofrojë klientëve dizajn profesional të modeleve kundër falsifikimit dhe zgjidhje të përgjithshme kundër falsifikimit. Bazuar në planifikimin para shtypjes, projektimin dhe prodhimin e pllakave, teknologjinë e avancuar të printimit dhe pajisjet e pas-përpunimit, materialet efektive dhe me cilësi të lartë kundër falsifikimit dhe sistemet strikte dhe efektive të menaxhimit, ne u ofrojmë klientëve tanë cilësi të lartë dhe efikasitet të lartë. , shërbim i shpejtë dhe i përshtatshëm me një ndalesë.

Bëjini markat dhe produktet më të vështira për t'u falsifikuar.

Ndihmoni në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe për të rritur vlerën e markës.

E aplikueshme për paketa të ndryshme të markave, certifikata dhe ID të kombeve.

LEXO MË SHUMË
PRODUKTET

Ne u ofrojmë klientëve shërbim me një ndalesë me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë, të shpejtë dhe të përshtatshëm.

Cilësi e lartë Ngjitëse me hologram me cilësi të lartë Ngjitëse me logo dekorative të personalizuara me etiketë me paketim privat Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd.
Cilësi e lartë Ngjitëse me hologram me cilësi të lartë Ngjitëse me logo dekorative të personalizuara me etiketë me paketim privat Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd.
Hologram origjinal me cilësi të lartë Ngjitëse holograme me cilësi të lartë ngjitëse dekorative me logo të personalizuara me etiketë me paketim privat Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd., Dizajn me shkëlqim dhe estetik etiketë hologrami optik.
Ngjitëse të rrumbullakëta me etiketa të rrumbullakëta për printim dixhital më të mirë me porosi - Çmimi i fabrikës së ngjitëseve me hologramë kundër falsifikimit - Hologram origjinal
Ngjitëse të rrumbullakëta me etiketa të rrumbullakëta për printim dixhital më të mirë me porosi - Çmimi i fabrikës së ngjitëseve me hologramë kundër falsifikimit - Hologram origjinal
Hologrami origjinal Etiketa e printimit të ngjitëseve me printim dixhital më të mirë me porosi Ngjitëse të rrumbullakëta me etiketa Roll/Çmimi i fabrikës së ngjitëseve hologramë kundër falsifikimit - Hologram origjinal, i zbatueshëm për paketa të ndryshme markash, certifikata dhe identifikues të kombeve.
Zyrtari i industrisë së ndërtimit me cilësi të lartë paraqet letrën e sigurisë në anti-falsifikim për certifikatë Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd.
Zyrtari i industrisë së ndërtimit me cilësi të lartë paraqet letrën e sigurisë në anti-falsifikim për certifikatë Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd.
Hologrami origjinal i cilësisë së lartë Zyrtari i industrisë së ndërtimit paraqet letrën e sigurisë në anti-falsifikim për certifikatë Shitje me shumicë - Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd., Karakteristika me shumë siguri, duke përfshirë veçori të dukshme, të fshehta dhe mjekoligjore.
Prodhues letre me certifikatë çmimi me porosi të personalizuar origjinale/prodhues letre kundër falsifikimit nga Kina
Prodhues letre me certifikatë çmimi me porosi të personalizuar origjinale/prodhues letre kundër falsifikimit nga Kina
Hologram origjinal i personalizuar Letër me certifikatë çmimi me porosi origjinale/prodhues letre dokumentesh kundër falsifikimit Nga Kina, Ndihmoni në verifikimin e origjinalitetit të produkteve dhe rritjen e vlerës së markës.Letër sigurie përdoret kryesisht në zyrat e qeverisë, certifikatat, llotarinë, faturat, kontratat e pasurive të paluajtshme, departamentin e arsimit, ushqimin dhe veshjet e markave të famshme, mjekësinë, kozmetikën, duhanin, çajin, verën, industrinë botuese, etj. Karakteristikat e sigurisë me anti-falsifikim të lartë, siguri dhe konfidencialitet të fortë. Edhe teknologjia e avancuar dhe pajisjet e besueshme nuk mund ta kopjojnë atë.mund të përdoret në kombinim me teknologji të tjera speciale të prodhimit të letrës (të tilla si letra me fije sigurie, letra me fije, etj.) sipas nevojës për të prodhuar letër speciale të specifikuar.
LEXO MË SHUMË
PËR NE
Ofroni shërbime të personalizuara Suzhou Genuine Hologram Technology Co., Ltd.

Është një kompani gjithëpërfshirëse menaxhimi, një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në promovimin e teknologjisë kundër falsifikimit, dizajnimin, prodhimin e pllakave, shitjet e printimit dhe shërbimet e informacionit kundër falsifikimit. Që nga themelimi i saj, kompania ka zhvilluar një sërë produktesh të teknologjisë së lartë kundër falsifikimit për klientët sipas industrive të ndryshme, produkte të ndryshme, të kombinuara me nevojat e tregut dhe të klientëve.

Përdoret mirë në shumë industri si mjekësia dhe kujdesi shëndetësor, duhani dhe alkooli, veshmbathja, botimet, elektronika, pajisjet elektrike, ushqimi, ngrënie, shkrimi, produkte bujqësore, kozmetikë, kimikate ditore, makineri etj. Kompania ka dizajnues profesionistë kundër falsifikimit dhe softuer dizajni, aftësi të forta inovative dhe mund t'u ofrojë klientëve dizajn profesional të modeleve kundër falsifikimit dhe zgjidhje të përgjithshme kundër falsifikimit. 

 • 1998+
  Themelimi i kompanisë
 • 500+
  Personeli i kompanisë
 • 3000+
  Zona e fabrikës
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
NA KONTAKTONI

Me avantazhet e cilësisë së lartë absolute dhe çmimit të ulët, ne mirëpresim ngrohtësisht konsultimin dhe negocimin tuaj. 

Dërgoni kërkesën tuaj